Her kommer en opskrift på squash fyldt med - ja, squash!
Squash med squash:
- 2 store squash
- ca. 350 g butternut squash
- 1 løg
- rosmarin
- oliven olie
- salt
Tænd ovnen på 225 grader og skær de to (grønne) squash igennem først på tværs og så på langs. Læg dem i en ildfast fad med skæresiden op og pensl med olivenolie og drys med salt. Sæt dem i ovnen, men du ordner fyldet.
Hak løget og skær butternut squash i små tern. Svits løget med olivenolie, salt og rosmarin på panden. Tilsæt butternut squash og svits, til ternene er møre.
Tag de grønne squash ud af ovnen og fordel fyldet på dem. Bag dem yderligere 10-15 minutter (afhængigt af hvor lang tid, de allerede har fået). De skal have ca. 30 minutter i alt.
Server som tilbehør til fx en risret.
Hak løget og skær butternut squash i små tern. Svits løget med olivenolie, salt og rosmarin på panden. Tilsæt butternut squash og svits, til ternene er møre.
Tag de grønne squash ud af ovnen og fordel fyldet på dem. Bag dem yderligere 10-15 minutter (afhængigt af hvor lang tid, de allerede har fået). De skal have ca. 30 minutter i alt.
Server som tilbehør til fx en risret.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar