Pandekager med fyld af spinat og ricotta (2-3 personer):
Pandekager ca. 10 stk.:
- 3 æg
- 4 dl mælk
- 4 dl mel
- 1 tsk salt
- smør til stegning
Pisk alle ingredienser sammen i en skål. Smelt en klat smør på panden og hæld ca. 1 dl dej på (afhængig af pandens størrelse) til hver pandekage.
Fyld:
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- ca. 500 g frossen helbladet spinat
- 2 tomater
- 3/4 bæger ricotta
- ca. ½ tsk stødt muskat
- salt
Hak løget og svits det i olie. Hak hvidløget og tilsæt det til løget sammen med den frosne spinat. Hæld evt. lidt vand i bunden af gryden, så det ikke brænder på. Skær imens tomaterne i tern og vend dem i spinaten sammen med muskat og salt. Lad det stå og simre under låg 5-10 minutter. Hvis der stadig er (en del) overskydende væde skrues op for varmen, så det kan fordampe lidt. Vend ricottaen i lige inden servering og smag evt. til med salt.
Server med en frisk salat og evt. lidt revet pecorino/parmesan til. Velbekomme! :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar