tirsdag den 18. december 2012

Panderistet squashret med peanuts

Jeg bloggede den anden dag om de spændende ting, man kan finde i de asiatiske supermarkeder. Sidst jeg besøgte et, købte jeg en pose med 'rå' peanuts, dvs. hverken ristede eller saltede. Nogle af dem blev anvendt denne ret, som er hurtig at tilberede og både kan spises for sig eller fx med ris.



Panderistet squashret med peanuts (1 person):
  • ½ stor squash
  • 1 tomat
  • 1 god håndfuld peanuts ('rå' eller ristede)
  • ½ tsk spidskommen
  • 1 tsk honning
  • salt
Hvis rå peanuts anvendes, kommes de på en varm, tør pande og ristes, til de tager lidt farve.
Squashen skæres i tern og svitses i olivenolie og lidt salt på samme pande ca. 5 minutter ved jævn varme. Tomaterne skæres i tynde både og tilsættes sammen med spidskommen og honning (og peanuts, hvis du bruger ristede/saltede). Steg yderligere ca. 3 minutter til tomaterne er kogt lidt ud og smag til med salt. Server straks, evt. med mangochutney!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar