søndag den 7. april 2013

Bagte auberginer med paprika og tomat

Denne ret er tænkt som et nemt, men luksuriøst tilbehør til fx frisk pasta. Eller du kan servere retten som en tapas med en creme af græsk yoghurt og tahin. Den kræver kun kort forberedelsestid og passer derefter sig selv i ovnen, så man i ro og mag kan forberede sit øvrige måltid. Velbekomme! :)



Bagte auberginer med paprika og tomat (tilbehør til 2 personer):

  • 1 stor aubergine
  • 1-2 løg
  • 6 cocktailtomater eller tilsvarende anden type tomat
  • 1 spsk olivenolie
  • ½ spsk æblecidereddike eller citronsaft
  • salt, paprika, oregano
Del auberginen i to på tværs og skær den i store både. Skær løget ligeledes i både og tomaterne i halve. Rids et kryds i dem. Kom alle grøntsager i et ildfast fad og pisk olie og eddike sammen. Hæld det over grøntsagerne og vend rundt. Kom en smule vand i bunden af fadet og drys med rigeligt paprika, oregano og salt. B grøntsagerne i ca. 30 minutter ved 200 grader. Vend rundt i fadet en enkelt gang undervejs.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar