mandag den 22. april 2013

Hjemmelavet remoulade

Denne hjemmelavede remoulade smager helt fantastisk, og så er den tilmed nem, billig og fedtfattig, så du kan nyde den i præcis de mængder, du har lyst til! ;)



Hjemmelavet remoulade (ca. 4 dl):
(stort set hentet fra arla.dk)
  • 200 g græsk yoghurt (jeg brugte 2 %)
  • 1 spsk mayonnaise
  • 1 god spsk sød fransk sennep
  • ½ tsk salt
  • 2 medium gulerødder
  • 1 æble
  • 4 drueagurker (eller 8 cornichoner)
Rør yoghurt, mayonnaise, sennep og salt sammen i en skål. Riv gulerødderne groft og skær æblet og drueagurkerne i små tern. Vend det i yoghurtcremen og lad remouladen trække på køl en halv times tid, inden servering.

Remouladen kan holde sig på køl 3-4 dage i en lufttæt beholder. Spis den på lune fiskefileter eller frikadeller, på spegepølsemaden eller til din luksushotter! :)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar