Pandekager (ca. 8-9 store stk.):
- 3 æg
- 3,5 dl mælk
- 1 dl (græsk) yoghurt
- 3 dl mel
- 1 tsk salt
Pisk alle ingredienser sammen til en klumpfri pandekagedej. Steg ca. 1 dl ad gangen i smør på almindelig pandekagevis og læg de færdige pandekager i en stabel på en tallerken.
Broccoli-frankfurterfyld:
- 1 broccoli
- 1 løg
- 2 frankfurterpølser
- 1 dåse hakkede tomater
- salt og peber
- gorgonzola (eller din foretrukne madost)
Hak løg og svits det i olie. Skær broccoli og pølser i mundrette stykker og kom dem i gryden. Svits kortvarigt og tilsæt hakkede tomater. Varm igennem og smag til med salt og peber.
Server fyldet til de varme pandekager med et par klatter gorgonzola eller anden god ost.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar