fredag den 26. april 2013

Kold yoghurtsuppe med sommergrønt

Denne suppe er hurtig og nem at tilberede, og så har den en dejlig frisk syrlighed fra yoghurt afrundet med æblejuice, der klæder den forestående sommer! Fyldet er enkelt og ligetil: agurk, bladselleri og tomater samt krydderurter efter smag. Velbekomme :)



Kold yoghurtsuppe med sommergrønt (1 portion):

  • 1½ dl (græsk) yoghurt
  • 3/4 dl æble juice
  • ½ spsk hvidvinseddike
  • 1 knsp. stødt muskat
  • salt og peber
  • ca. 10 cm agurk
  • 4 cherrytomater
  • 1 stængel bladselleri
  • Krydderurter efter smag: persille, basilikum, purløg etc.
Rør yoghurt, juice, eddike og muskat sammen og smag til med sal tog peber. Skær agurk i små tern, bladselleri i tynde skiver og del hver tomat i otte dele. Kom det meste af fyldet i bunden af en suppetallerken/skål og hæld yoghurtsuppen over. Top med det resterende fyld og krydderurter efter smag.
Server med godt brød.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar