onsdag den 22. maj 2013

Bagt grøntsagsstak med basilikumdressing

Tit handler lækker mad også om en god præsentation. Amerikanske madbloggere gør en del i at stable ting i lag, og det er også tilfældet med denne stak af bagte skiver selleri og peberfrugt. Det ser fint ud og smager skønt - især med den friske basilikumdressing! Server som hovedret eller som tilbehør til grillmad. Velbekomme :)



Bagt grøntsagsstak med basilikumdressing (hovedret til 2, tilbehør til 4):

  • 1 selleri
  • 3 peberfrugter (gerne i forskellige farver)
  • olivenolie
  • salt
  • 4 spsk yoghurt
  • 1 håndfuld basilikumblade
  • ½ tsk revet citronskal
  • ½ spsk citronsaft
  • salt
Skræl sellerien og del den i to. Skær dem i tynde skiver (ca. 0,5 cm) og læg dem på en bageplade med bagepapir. Pensl med en smule olivenolie og drys med salt. Skær peberfrugterne ud i store stykker af ca. 5 x 5 cm og kom dem i et ildfast fad. Bag begge dele i ovnen ved 220 grader i ca. 30 minutter, eller til de er møre.
Hak imens basilikumbladene groft og rør dem sammen med yoghurt, citronskal- og saft og smag til med salt. 
Anret de bagte grøntsager i stabler og top med dressing.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar