Broccolisalat med ristede radiser og peanuts (tilbehør til 4):
- 1 broccoli
- 1 bundt radiser
- 1 god håndfuld saltede peanuts
- 1 forårsløg
- 1/4 agurk
- 1 æble
- 2 spsk spsk citronsaft
- salt og peber
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk dijonsennep
Ordn radiserne og skær dem i kvarte. Rist dem på panden med lit olivenolie og salt ved jævn varme i ca. 5 minutter eller til de har fået lidt farve og er bløde, men faste i konsistensen. Tag dem af varmen og vend dem i 1 spsk citronsaft. Skær broccolien i passende stykker og overhæld dem med kogende vand.Skær agurk og æble i tern og forårsløg i tynde ringe.
Pisk olivenolie, sennep og 3/4 spsk citronsaft sammen til en dressing og smag til med lidt salt og peber. Vend dressingen sammen med grøntsagerne i en salatskål og top med peanuts.
Pisk olivenolie, sennep og 3/4 spsk citronsaft sammen til en dressing og smag til med lidt salt og peber. Vend dressingen sammen med grøntsagerne i en salatskål og top med peanuts.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar