Selleriburger med linsebøf og karrydressing (2-3 personer):
- 1 stor selleri
- lidt olivenolie til pensling
- 1 portion krydrede linsebøffer med gulerod
- 1½ dl yoghurt
- ½ spsk mayonnaise
- 1½ tsk karry
- 1 tsk honning
- salt
- 1 stor avocado
- lidt citronsaft
Forbered linsefarsen og skræl sellerien. Skær den i skiver af knap 1 cm tykkelse og læg dem på en bageplade med bagepapir. Pensl med en smule olie og drys med lidt salt. Bag sellerien 20-25 minutter ved 200 grader, eller til de er møre. Steg imens linsebøfferne i olie ved jævn varme.
Rør yoghurt, karry, honning og mayonnaise sammen til en dressing og smag til med salt. Skær avocadoen i skiver og dryp dem med lidt citronsaft.
Ved servering samles burgerne med 2 skiver selleri, en linsebøf, karrydressing og avocado.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar