torsdag den 27. juni 2013

Selleriburger med linsebøf og karrydressing

Konceptet med denne burger er såre simpelt: Store skiver bagt selleri bruges som burger-'bolle' om en lækker linsebøf akkompagneret af en cremet karrydressing og avocado. Velbekomme!



Selleriburger med linsebøf og karrydressing (2-3 personer):

  • 1 stor selleri
  • lidt olivenolie til pensling
  • 1 portion krydrede linsebøffer med gulerod
  • 1½ dl yoghurt
  • ½ spsk mayonnaise
  • 1½ tsk karry
  • 1 tsk honning
  • salt
  • 1 stor avocado
  • lidt citronsaft


Forbered linsefarsen og skræl sellerien. Skær den i skiver af knap 1 cm tykkelse og læg dem på en bageplade med bagepapir. Pensl med en smule olie og drys med lidt salt. Bag sellerien 20-25 minutter ved 200 grader, eller til de er møre. Steg imens linsebøfferne i olie ved jævn varme.
Rør yoghurt, karry, honning og mayonnaise sammen til en dressing og smag til med salt. Skær avocadoen i skiver og dryp dem med lidt citronsaft. 

Ved servering samles burgerne med 2 skiver selleri, en linsebøf, karrydressing og avocado. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar