lørdag den 29. juni 2013

Grøn salat med jordbær, avocado og gedeost

Jeg elsker jordbær (hvem gør ikke det?!) og nu er de langt om længe ved at være både danske og modne. Skynd dig derfor at lave denne smukke og delikate jordbær-salat, mens tid er! ;)



Grøn salat med jordbær, avocado og gedeost:

  • 1 bakke ruccola
  • 10 jordbær
  • 1 mellemstor avocado, moden men fast
  • lidt citronsaft
  • salt
  • ca. 30 g gedeost (friskost eller rulle)
Anret ruccolaen i et salatfad og skyl jordbærrene. Skær dem i kvarte og fordel dem på ruccolaen. Skær avocadoen i havle og rids den i tern i skallen. Dryp dem med citronsaft og drys med lidt salt. Grav ternene ud med en ske og fordel dem på salaten. Top med gedeost, smuldret eller i skiver.





1 kommentar: