Sesam-paneret torsk på frisk spinatsalat (2 personer):
- 2 torskeloins
- 1 æg
- 1 tsk dijonsennep
- 1 tsk honning
- 2 tsk citronsaft + ekstra til servering
- ½ tsk salt
- ca. 2-3 spsk sesamfrø
- 150 g frisk spinat
- 2 små æbler
- 4 cocktailtomater
- 12 små flade kugler mozzarella eller en almindelig
Start med at gøre salaten klar: Skyld og anret spinaten på to tallerkener med mozzarella, æbler i tynde skiver og tomater i kvarte ovenpå.
Pisk ægget sammen med sennep, honning, citronsaft og salt sammen i en skål og kom sesamfrøene på en lille tallerken. Vend så torskestykkerne først i æggemassen og bagefter i sesamfrø. Steg i en smule olie på panden 4 minutters tid på hver side, eller til fisken er gennemstegt. Du kan også prøve at bage fisken i ovnen, 20 minutters tid vil jeg skyde på. Læg torskestykkerne på salaten og server straks med godt brød.
Pisk ægget sammen med sennep, honning, citronsaft og salt sammen i en skål og kom sesamfrøene på en lille tallerken. Vend så torskestykkerne først i æggemassen og bagefter i sesamfrø. Steg i en smule olie på panden 4 minutters tid på hver side, eller til fisken er gennemstegt. Du kan også prøve at bage fisken i ovnen, 20 minutters tid vil jeg skyde på. Læg torskestykkerne på salaten og server straks med godt brød.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar