Her til aften lavede jeg disse hurtige og lækre paleo pandekager, som blev spist med et simpelt tilbehør af avocado, nektarin og pesto. Velbekomme!
Små paleo ricotta-pandekager (ca. 9 stk.):
- 2 små æg
- 2 store spsk ricotta
- 1 spsk mælk
- 1 spsk hørfrøpulver
- 1/8 tsk salt
- et drys peber
- et par smørklatter
- 1 avocado
- 1 nektarin eller fersken
- citronsaft
- 1-2 tsk pesto
Rør æg, ricotta, mælk, hørfrøpulver, salt og peber sammen til en pandekagedej i en lille skål eller lignende. Sæt ca. 1 spsk dej 4 steder på panden (steg i smør) og steg 1 minuts tid på hver side ved jævn varme.
Skær imens nektarin og avocado i stykker. Dryp avocadoen med citronsaft og drys med lidt salt. Server de varme pandekager med det grønne tilbehør og lidt pesto.
TIP: Du kan også prøve at røre pestoen i pandekagedejen. Reducer da mændgen af salt en smule.
Skær imens nektarin og avocado i stykker. Dryp avocadoen med citronsaft og drys med lidt salt. Server de varme pandekager med det grønne tilbehør og lidt pesto.
TIP: Du kan også prøve at røre pestoen i pandekagedejen. Reducer da mændgen af salt en smule.
Uhm hvor lækkert!
SvarSlet