mandag den 3. februar 2014

Broccoliwraps med rødbedefalafel, fennikel og grønkålspesto

Sidste uge lavede jeg denne pizza med broccolibund og det inspirerede mig til at prøve at lave en lignende wrap på broccoli. Hertil spiste jeg de lækre rødbedefalafler sammen med en yoghurt-tahindip, frisk fennikel og min hjemmelavede grønkålspesto. Velbekomme!



Broccoliwraps med rødbedefalafel, fennikel og grønkålspesto (1 person):
  • Wraps:
  • ½ broccoli (inkl. stok)
  • 1 æg
  • 1 spsk HUSK loppefrøskaller
  • ca. 1½ spsk revet ost
  • ½ tsk salt
    ---
    Fyld:
  • 4 rødbedefalafler
  • grønkålspesto (eller anden grøn pesto)
  • lidt fintskåret fennikel
  • yoghurtdip: 1 dl yoghurt naturel + ½ spsk tahin + 1 pinch salt
Skær broccolien i grove stykker og kog dem møre i letsaltet vand. Hæld vandet fra og damp stykkerne tørre, inden du purerer dem med en stavblender (kan gøres direkte i gryden). Rør æg, ost, HUSK og salt i og lad massen stå et par minutter inden du fordeler den i to klatter på en bageplade med bagepapir. Spred massen ud i to flade pandekager af ca. godt en halv cm tykkelse. Bag pandekagerne ca. 15 minutter ved 200 grader. Lad dem køle en smule af, inden de serveres med fyldet. 






Ingen kommentarer:

Send en kommentar