Broccoliwraps med rødbedefalafel, fennikel og grønkålspesto (1 person):
- Wraps:
- ½ broccoli (inkl. stok)
- 1 æg
- 1 spsk HUSK loppefrøskaller
- ca. 1½ spsk revet ost
- ½ tsk salt
---
Fyld: - 4 rødbedefalafler
- grønkålspesto (eller anden grøn pesto)
- lidt fintskåret fennikel
- yoghurtdip: 1 dl yoghurt naturel + ½ spsk tahin + 1 pinch salt
Skær broccolien i grove stykker og kog dem møre i letsaltet vand. Hæld vandet fra og damp stykkerne tørre, inden du purerer dem med en stavblender (kan gøres direkte i gryden). Rør æg, ost, HUSK og salt i og lad massen stå et par minutter inden du fordeler den i to klatter på en bageplade med bagepapir. Spred massen ud i to flade pandekager af ca. godt en halv cm tykkelse. Bag pandekagerne ca. 15 minutter ved 200 grader. Lad dem køle en smule af, inden de serveres med fyldet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar