Ratatouille til ca. 3 personer:
- 1 aubergine
- 2 porrer
- 2 store, modne tomater
- 4 gulerødder
- 2 peberfrugter (jeg brugte gul og grøn)
- 1½ spsk olivenolie
- salt
- Herbes de Provence/oregano/rosmarin
Tænd ovnen på 200 grader og skær auberginen i kvarte skiver, porrerne i ringe, gulerødder i stave, tomater i både og peberfrugter i store tern.
Vend det hele sammen i en bradepande med olie, salt og grønne krydderier. Bag ratatouillen ca. 45 minutter (måske lidt kortere, hvis du har en større ovn/bradepande end jeg), idet du et par gange i løbet af bagetiden vender rundt i grøntsagerne.
Vend det hele sammen i en bradepande med olie, salt og grønne krydderier. Bag ratatouillen ca. 45 minutter (måske lidt kortere, hvis du har en større ovn/bradepande end jeg), idet du et par gange i løbet af bagetiden vender rundt i grøntsagerne.
Server med en creme af yoghurt rørt med en skefuld tahin, en smule honning og salt.
Bon appetit! :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar