tirsdag den 4. september 2012

Ovnratatouille vol. 2

Jeg har tidligere postet et indlæg (her) om den nemme og altid velsmagende ratatouille tilberedt i ovnen, og dette er blot en herlig variation med lidt andre ingredienser!



Ratatouille til ca. 3 personer:
  • 1 aubergine
  • 2 porrer
  • 2 store, modne tomater
  • 4 gulerødder
  • 2 peberfrugter (jeg brugte gul og grøn)
  • 1½ spsk olivenolie
  • salt
  • Herbes de Provence/oregano/rosmarin



Tænd ovnen på 200 grader og skær auberginen i kvarte skiver, porrerne i ringe, gulerødder i stave, tomater i både og peberfrugter i store tern.
Vend det hele sammen i en bradepande med olie, salt og grønne krydderier. Bag ratatouillen ca. 45 minutter (måske lidt kortere, hvis du har en større ovn/bradepande end jeg), idet du et par gange i løbet af bagetiden vender rundt i grøntsagerne.


Server med en creme af yoghurt rørt med en skefuld tahin, en smule honning og salt.


Bon appetit! :)




Ingen kommentarer:

Send en kommentar