tirsdag den 9. oktober 2012

Salat med to slags grønne bønner

Vi havde stadig nogle af de herlige, friske haricots verde tilbage her til aften, så her kommer endnu en bønnesalat - denne gang med selskab fra en anden grøn bønne, nemlig edamame!




Salat med to slags grønne bønner (2-3 personer):
  • Ca. 250 g friske haricots verde
  • 1 pose frosne edamamebønner
  • 2 syrligsøde æbler
  • Dressing: ½ spsk olivenolie, 1 spsk madlavningseddike, 1 tsk honning, 1/4 tsk stødt ingefær (eller ½ tsk frisk, revet), salt & peber
Nip stilkene af de grønne bønner og kog dem i letsaltet vand 2-3 minutter.
Hæld edamamebønnerne i en skål og tø dem op ved at hælde kogende vand over. Hæld vandet fra efter 4-5 minutter og smut bønnerne ud af bælgene. 
Skær æblet i tynde både og pisk ingredienserne til dressingen sammen. Vend det hele sammen i et fad.
Du kan fx servere salaten, som her, til en portion linsedeller.


Velbekomme! :)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar