Salat med to slags grønne bønner (2-3 personer):
- Ca. 250 g friske haricots verde
- 1 pose frosne edamamebønner
- 2 syrligsøde æbler
- Dressing: ½ spsk olivenolie, 1 spsk madlavningseddike, 1 tsk honning, 1/4 tsk stødt ingefær (eller ½ tsk frisk, revet), salt & peber
Nip stilkene af de grønne bønner og kog dem i letsaltet vand 2-3 minutter.
Hæld edamamebønnerne i en skål og tø dem op ved at hælde kogende vand over. Hæld vandet fra efter 4-5 minutter og smut bønnerne ud af bælgene.
Hæld edamamebønnerne i en skål og tø dem op ved at hælde kogende vand over. Hæld vandet fra efter 4-5 minutter og smut bønnerne ud af bælgene.
Skær æblet i tynde både og pisk ingredienserne til dressingen sammen. Vend det hele sammen i et fad.
Du kan fx servere salaten, som her, til en portion linsedeller.
Velbekomme! :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar