mandag den 25. marts 2013

Svampecarpaccio med balsamicodressing

Det er ikke så ofte man får champignoner rå, synes jeg, men i denne simple salat kommer de i forbløffende grad alligevel til deres ret. Det lyder muligvis af en tør omgang ud fra ingredienslisten, men giv salaten en chance, og du vil blive overrasket! :)



Svampecarpaccio med balsamico (3 personer):
  • ca. 300 g champignoner
  • 3 stilke bladselleri
  • 1 spsk olivenolie
  • 3 tsk balsamicoglaze
  • 1 tsk citronsaft
  • salt og peber
  • evt. 1 håndfuld spåner af parmesan eller pecorino
Skær champignoner og bladselleri i tynde skiver. Pisk olie, balsamicoglaze, citronsaft, salt og peber sammen til en tyk dressing. Læg nu lagvis af champignoner og bladselleri og dryp hvert lag med lidt dressing. Top evt. med ost. 

Velbekomme!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar