Denne gang et lidt mere substantielt fyld af spinat, speltkerner, tomater og frisk mozzarella. Velbekomme!
Fyldte portobellosvampe med spinat og mozzarella (2 personer):
- 4 store portobellosvampe
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk olivenolie
- 150 frossen, helbladet spinat
- 1 dl kogte speltkerner (eller ris, couscous, etc. - Brug en rest!)
- 8 cherrytomater
- 10 minikugler mozzarella eller 1 almindelig
- salt og peber
Riv hvidløgsfedene og kom halvdelen i en lille skål/glas med olivenolien. Skyl svampene og læg dem med bunden i vejret i et ildfast fad.
Hak løget fint og svits det i olie i en gryde. Tilsæt spinat og resten af hvidløgene og smag til med salt. Vend speltkernerne i.
Skær tomater og mozarella i mindre stykker.
Pensl svampenes opadvendte undersider med hvidløgsolie og giv dem et drys salt. Fordel spinatfyld, tomater og mozzarella på svampene og giv dem et drys peber.
Bag ved 200 grader i ca. 20 minutter og server med en frisk salat, godt brød eller ris.
Hak løget fint og svits det i olie i en gryde. Tilsæt spinat og resten af hvidløgene og smag til med salt. Vend speltkernerne i.
Skær tomater og mozarella i mindre stykker.
Pensl svampenes opadvendte undersider med hvidløgsolie og giv dem et drys salt. Fordel spinatfyld, tomater og mozzarella på svampene og giv dem et drys peber.
Bag ved 200 grader i ca. 20 minutter og server med en frisk salat, godt brød eller ris.
Uha, hvor ser det dog lækkert ud - det kunne være det skulle på menuen i weekenden! Svampe og ost er bare skønt sammen.
SvarSlet- Anne