Desuden kan du både stege dem på panden og bage dem i ovnen, så hvad venter du på? ;)
Glutenfri blomkålsblinis/deller (ca. 12 stk.):
- 1 blomkål
- 2 store æg
- ca. 1½ dl revet ost, gerne en med lidt smag
- salt og peber
Skær blomkål i mindre stykker og kog dem møre, ca. 10 minutter. Hæld vandet fra og damp blomkålen nogenlunde tør inden du moser stykkerne med en gaffel. Der skal stadig være en smule struktur i mosen, så lad være med helt at purére den med fx en stavblender.
Rør ost i og smag til med salt og peber. Rør æggene i.
Nu kan du enten stege massen som små blinis eller flade deller på panden (se billedet ovenfor) eller sætte den i klatter af ca. 1½ cm tykkelse på en bageplade med bagepapir og bage dem ca. 25 minutter ved 200 grader (billedet nedenfor). Bagemetoden giver et lidt blødere, mere fluffy resultat, mens stegemetoden giver en lidt fastere konsistens. Begge dele er lækre, synes jeg, og du kan jo afveje metoden efter, hvad du skal bruge retten til.
Rør ost i og smag til med salt og peber. Rør æggene i.
Nu kan du enten stege massen som små blinis eller flade deller på panden (se billedet ovenfor) eller sætte den i klatter af ca. 1½ cm tykkelse på en bageplade med bagepapir og bage dem ca. 25 minutter ved 200 grader (billedet nedenfor). Bagemetoden giver et lidt blødere, mere fluffy resultat, mens stegemetoden giver en lidt fastere konsistens. Begge dele er lækre, synes jeg, og du kan jo afveje metoden efter, hvad du skal bruge retten til.
Velbekomme! :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar