Jordbærtrifli med mascarpone og karamelliserede pistacienødder (2 prs.):
Inspiration fundet her.
- 80 g mascarpone
- 3 spsk yoghurt
- 1 spsk citronsaft
- Skallen af en halv øko-citron, fintrevet
- 3 tsk vanillesukker
- 1 tsk sukker
- 1 spsk usaltede pistacienødder
- 1 tsk honning
- 250 g friske jordbær
Rør mascarpone, yoghurt, citronskal og -saft, vanille og sukker sammen. Rist pistacienødderne et par minutter på en varm tør pande. Tilsæt honning og vend rundt i nødderne til honningen bliver brun og karamel-agtig. Kom så nødderne adskilte over på et stykke bagepapir og lad dem køle af. Pil imens jordbærrene og skær dem i skiver. Fordel så skiftevise lag af mascarponecreme og jordbær i to glas og pynt med pistacienødderne.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar