Linsegryde med squash og karry (2 prs.):
- 2 dl grønne linser
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 squash
- 1 forårsløg (kan udelades)
- ½ spsk karry
- 1 tsk paprika + spidskommen
- 1 spsk sød chilisauce
- salt
Kog linserne i rigeligt med letsaltet vand i ca. 15 minutter. Hak imens løget og svits det i olie i en gryde. Skær squashen i halve skiver, og forårsløget i tynde ringe og kom dem i gryden sammen med hakket hvidløg. Kom en anelse vand i bunden af gryden så det ikke brænder på og vend regelmæssigt i det til squashen er mør. Hæld vandet fra linserne og vend dem i gryden sammen med krydderier og chilisauce. Smag til med salt og server med godt (naan)brød og en raita (tern fx af agurk, banan eller æble i en yoghurtdressing) og/eller mangochutney!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar