Rarbarber-crumble med kardemomme (3 prs.):
Fyld:
- 3 dl rarbarber i små stykker
- 1 æble
- 3 tsk sukker
- 1 tsk vanillesukker
- 1 tsk mel
- 1/4 tsk kardemomme
Crumble:
- 4 spsk havregryn
- 1½ spsk mel
- 1 god spsk sukker
- 1 lille håndfuld mandler
- ½ tsk kardemomme
- 1 spsk smør
- 1 knsp. salt
Hak mandlerne groft og rør sammen med gryn, mel, sukker, salt og kardemomme. Smelt smørret (kan gøres i mikroovn) og rør det i. Drys crumblen over fyldet og bag i ca. 20-25 minutter ved 200 grader.
Server med en klat cremefraiche rørt med lidt vanillesukker eller letpisket flødeskum!
Uhm, rabarber er bare så godt - elsker det især i grød og crumble. Elsker det sur/søde, det er altid lækkert.
SvarSlet- Anne
Ja, det er nemlig rigtig dejligt! ;)
SletLavede den lige i eftermiddag, MUMS. Tak for opskriften :)
SvarSletSelv tak! Dejlig, du kunne lide den :)
Slet