tirsdag den 23. juli 2013

Cremet tomatsuppe med linser og portobellosvampe

Denne suppe er smækfuld af smag fra portobellosvampe, tomat og løg rundet af med kokosmælk og et fyldigt islæt fra de grønne linser. En af de bedste supper jeg har lavet! :)



Cremet tomatsuppe med linser og portobellosvampe (2-3 personer):
  • 1 løg
  • 3 dl vand
  • 1 dl grønne linser
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 bouillonterning
  • 1 tsk rosmarin
  • ½ tsk salt
  • 3 medium portobello svampe
  • 2 store gulerødder
  • 2 dl kokosmælk
  • evt. lidt græsk yoghurt til servering
Skær løget i tynde ringe og svits dem i olie. Tilsæt vand, linser, bouillon, rosmarin og salt og lad det koge 5 minutters tid. Skær imens svampene i halve skiver og gulerødderne i tern. Vend dem i suppen og lad det simre yderligere 8-10 minutter eller til linserne er møre. Rør kokosmælken i og varm igennem. Smag om der skal mere salt i og server ellers evt. med en klat græsk yoghurt og lækkert brød.





2 kommentarer:

  1. Hvor ser det lækkert ud... Den må jeg prøve, når vejret bliver lidt køligere igen.. Elsker linsesupper :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Den var også virkeligt vellykket, hvis jeg selv skal sige det! ;)
      Og ja, linser er skønne i supper !

      Slet