torsdag den 25. juli 2013

Portobelloburger med ristet squash og soltørrede tomater

Denne portobelloburger er nok et eksempel på den nemmeste vegge-bøf, der overhovedet eksisterer! Den kødfulde svamp bruges slet og ret som bøf i sig selv og serveres i en lun bolle med lækre ristede skiver af squash og soltørrede tomater. Velbekomme! :)




Portobelloburger med ristet squash og soltørrede tomater (1 person):

  • 2 portobellosvampe
  • ½ squash
  • 2-3 soltørrede/semidried tomater (i olie)
  • 2-3 tsk pesto
  • din favorit-burgerbolle
Rids svampene lidt på kryds og tværs på oversiden og drys med salt. Steg dem 3-4 minutter på hver side eller til de er møre. Skær imens squashen i skiver og rist dem med på panden - også med et drys salt. Ved servering flækkes burgerbollen og den smøres med pesto. Saml med resten af fyldet og server straks!

TIP: Denne opskrift ville sikkert også egne sig glimrende til et vegetarisk grillmåltid! ;)




Ingen kommentarer:

Send en kommentar