lørdag den 11. januar 2014

Fyldte snackpebre med quinoa, feta og grønkål

Disse fyldte snackpebre er nemme og hurtige at tilberede, og så smager de i tilgift dejlig og mætter godt! Spis dem som tilbehør til fx fisk eller arabiske deller, eller som en ret i sig selv med en frisk salat. Velbekomme :)



Fyldte snackpebre med quinoa, feta og grønkål ( ca. 3 personer):
  • 4 store røde snackpebre
  • 1,5 dl hvid quinoa
  • 3 spsk smuldret/hakket feta (jeg brugte Apetina, da jeg synes Puck kan være lidt for fed og salt i smagen)
  • ca. 3/4 liter hakket frisk grønkål
  • 1/4 tsk stødt muskat
  • salt
Kog quinoaen i 3 dl letsaltet vand i 15-20 minutter, eller til de er klar og har opsuget væden. Gør imens snackpebrene klar: fjern stængel og kerner og skær dem op langs den ene side. Læg dem på en bageplade eller i et ildfast fad og forbag dem i ovnen ved 200 grader varmluft til fyldet er klar. Hak grønkål fint og vend det i gryden med quinoa og muskat til det er faldet sammen. Vend fetaen i og smag til med salt. Fetaen vil muligvis være tilstrækkelig salt i sig selv. Fordel nu fyldet tætpakket i snackpebrene og bag dem yderligere ca. 15 minutter ved almindelig ovn. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar