Squashghetti med rødbede-chevrecreme og ristede græskarkerner (2 personer):
- 1 stor rødbede (ca. 300 g)
- 1 spsk vand
- 75 g gedeflødeost (kan evt. erstattes af feta, hvis ikke du er til ged)
- ½ spsk æblecidereddike
- salt og peber
--- - 1 stor squash
- 2 tsk olivenolie
- salt
- 2 spsk græskarkerner
Start med at tilberede cremen (kan sagtens tilberedes 1-2 dage før). Skræl rødbeden og skær den i grove stykker. Bag dem i ovnen ca. 30 minutter på et tidspunkt, hvor du alligevel bager noget. Purer rødbede og vand med en stavblender og rør ost og eddike i. Smag til med salt og peber.
Rist græskarkernerne, enten på en varm tør pande eller i ovnen med rødbederne.
Lav spaghetti af squashen med en spiralizer eller med en kartoffelskræller og fordel det på to tallerkener. Hvis du vil have retten varm, kan du lige give tallerkenerne et minut i mikroovnen. Vend olivenolien i sammen med lidt salt og fordel rødbedecremen i klatter ovenpå. Top med græskarkerner og server straks.
Rist græskarkernerne, enten på en varm tør pande eller i ovnen med rødbederne.
Lav spaghetti af squashen med en spiralizer eller med en kartoffelskræller og fordel det på to tallerkener. Hvis du vil have retten varm, kan du lige give tallerkenerne et minut i mikroovnen. Vend olivenolien i sammen med lidt salt og fordel rødbedecremen i klatter ovenpå. Top med græskarkerner og server straks.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar