lørdag den 1. marts 2014

Pumpkin Pie Parfait

Der er nu ikke noget så indbydende som ting anrettet i glas, og hvorfor ikke gøre lidt ud af morgenmaden på en nem måde? Her til morgen lavede jeg denne parfait eller morgenmadstrifli med en rest græskarmos, jeg havde i fryseren, tilsmagt med varme krydderier og lagt i lag med skyr og müsli. Nem, lækkert og flot! :)



Pumpkin Pie Parfait (1 portion):
  • ca. 1-1½½ dl pureret kogt græskar (eller butternut squash), koldt
  • 1½ tsk kanel
  • ½ tsk ingefær
  • 1/4 tsk kardemomme
  • 2 tsk af dit foretrukne sødningsmiddel
  • 5-6 spsk skyr
  • 2-3 spsk müsli (gerne en med lidt knas i: jeg ristede selv lidt mandler og gryn i ½ tsk kokosolie og 1 tsk agavesirup på panden)
Rør græskarpureen sammen med krydderier og sødning og læg den lagvis i et glas med skyr og müsli. Server straks med en varm kop kaffe. 



1 kommentar: