Hermed kommer derfor en salat viet til de grønne bønner!
- 5 kartofler
- 1 mellemstor klase druer
- 1 lille spsk olivenolie
- salt
- rosmarin
- ½ broccoli
- ca. 250 g friske haricots verde
- 1 avocado
- Dressing af ½ spsk olivenolie + 1 spsk madlavningseddike, salt & peber
- En valnødde-stor klump pecorino eller parmesan
Tænd ovnen på 210 grader. Skær kartoflerne (med skræl) i skiver af ca. 8 mm tykkelse og kom dem i en bradepande med bagepapir sammen med de afstilkede druer (kartofler og druer adskilt). Vend begge dele med olivenolie og drys kartoflerne med salt og rosmarin. Bag ca. 25-30 minutter og vend lidt rundt med en paletkniv et par gange i løbet af bagetiden. Lad druer og kartofler køle næsten helt af.
Skær broccolien i mindre stykker og nip stilkene af bønnerne. Kog begge dele 2-3 minutter i letsaltet vand.
Skær avocadoen i tern og vend sammen med dressing og de øvrige grøntsager i en salatskål.
Skær osten i tynde flager og top salaten med dem.
Skær avocadoen i tern og vend sammen med dressing og de øvrige grøntsager i en salatskål.
Skær osten i tynde flager og top salaten med dem.
Salaten er faktisk temmelig mættende i sig selv og kan derfor sagtens gøre det ud for en middagsret!
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar