onsdag den 15. juli 2015

Gorgonzola-gratineret kylling med porrer og gulerødder

Her kommer en nem hverdagsret, der alligevel ser lidt avanceret ud. Jeg har er ordentligt stykke gorgonzola liggende, så det hives jo frem i ny og næ, men hvis man ikke er så solgt til de blå fætre, kan man sikkert også sagtens prøve med en camembert eller en brie! Velbekomme :-)


Gorgonzola-gratineret kylling med porrer og gulerødder (2 personer):
  • ca. 350 g kyllingeinderfilet
  • ca. 60 g gorgonzola (eller så meget som du har samvittighed til)
  • 3 slanke porrer
  • 3-4 store gulerødder
  • 1,5 spsk risvineddike eller hvidvinseddike
  • evt. 1 dl madlavningsfløde (det havde jeg nok valgt at tilsætte en anden gang set i bakspejlet!)
  • salt
Skræl gulerødderne og skyl porrerne. Skær dem i grove skrå skiver og kom dem i et ildfast fad med en smule vand, risvineddike og evt. fløde i bunden. Drys godt med salt og kom fadet i ovnen en halv times tid ved 200 grader. 
Læg herefter kyllingefileterne oven på grøntsagerne og drys dem med lidt salt. Top hvert filet med et stykke gorgonzola og bag det hele yderligere 20 minutter. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar