Sunde romkugler (ca. 12-14 stk.):
- 100 g mandler
- et lille nip salt
- 150 g tørrede dadler, udblødt i koldt vand natten over
- 1 spsk brombær- eller hindbærmarmelade
- 3 gode spsk kakao
- 1 stor spsk romessens (evt. mere hvis du vil have smagen stærkere)
- ca. 1 spsk fiberhusk
- drys til at trille i (kokosmel, finthakkede nødder, frysetørret frugt/bær etc.)
Kom mandlerne og salt i blenderen og blend til raspstruktur. Kom dadlerne, romessensen og marmeladen i og blend til en ensartet konsistens. Bland kakaopulver og husk i og smag, om du vil have en stærkere romsmag. Tjek konsistensen og juster evt. med mere husk. Tril massen til ca. 12-14 kugler og vend dem i drys. Kom i en lufttæt beholder og opbevar på køl.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar