Veggie Boom Burger (2 personer):
Broccoliboller (6 stk.):
Inspireret af Vanløse Blues
- Et stort broccoli
- 3 æg
- 3 spsk yoghurt
- 1 spsk fiberhusk
- 3 spsk kokosfibre
- 1 tsk salt
Skær broccolien i grove stykker. Kom dem i blenderen eller minihakkeren og puls dem til couscous-struktur. Kom i en skål og rør med æg, salt og yoghurt. Bland fiberhusk og kokosfiber grundigt i og form til flade faste boller med hænderne. Bag ca. 25 minutter ved 200 grader.
Gulerodsdeller (6 stk.):
- 400 g gulerødder (klargjort vægt)
- 1 løg
- 2 æg
- 1 tsk salt
- 2 tsk timian
- 3 spsk kokosfibre
Skræl gulerødder og løg og skær dem i grove stykker. Kom dem i blenderen eller minihakkeren og puls dem til couscous-struktur. Kom i en skål og rør med æg, salt og timian. Bland kokosfibrene grundigt i og form til flade faste boller med hænderne. Bag ca. 25 minutter ved 200 grader.
Rødbede-gedeostecreme:
Ingen kommentarer:
Send en kommentar