Orientalsk fiskesuppe med butternut squash (ca. 3 personer):
- 2 (store) rødspættefileter (eller anden hvid fisk)
- 2 fed hvidløg
- ca. 500 g butternut squash (uden skræl)
- 2 tsk karry
- 1 tsk stødt ingefær (eller 2 tsk revet frisk)
- ca. 6 dl vand
- 1 bouillonterning
- ½ broccolihoved i mindre stykker
- ½ pose (ca. 200 g) god frossen wokblanding
- 1 lille dåse kokosmælk
- salt
- 1-2 spsk hvidvinseddike eller limesaft
Hak hvidløg fint og skær butternut squash i tern. Svits begge dele et par minutter i olivenolie i en gryde og tilsæt krydderier og kort efter vand og bouillon. Lad det koge ca. 8-10 minutter til butternut squashen er ved at blive mør.
Damp imens i en anden gryde fiskefileterne i ca. 2 dl vand og en smule hvidvinseddike til de er møre og pil fisken i mindre stykker.
Kom broccoli, wokblanding og kokosmælk i suppegryden og lad det simre et par minutter. Vend forsigtigt fisken i sammen med kogevandet. Smag til med salt og surt.
Damp imens i en anden gryde fiskefileterne i ca. 2 dl vand og en smule hvidvinseddike til de er møre og pil fisken i mindre stykker.
Kom broccoli, wokblanding og kokosmælk i suppegryden og lad det simre et par minutter. Vend forsigtigt fisken i sammen med kogevandet. Smag til med salt og surt.
Server med brød eller ris!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar