tirsdag den 2. oktober 2012

Spinatlasagne med aubergine

Denne lækre grøntsagslasagne er hurtigt tilberedt og kan derefter passe sig selv i ovnen, til den er færdig. Så kan du jo passende hygge dig med en god bog eller et afsnit af din yndlingsserie imens! ;)



Spinatlasagne med aubergine (ca. 3 personer):
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • ca. 12 kugler helbladet, frossen spinat
  • 1 dåse hakkede tomater
  • salt
  • ½ tsk muskat
  • 1 aubergine
  • lasagneplader
  • 1-2 gode håndfulde revet ost
Tænd ovnen på 210 grader. Hak løg og hvidløg og svits det i en gryde med spinaten. Tilsæt hakkede tomater og muskat og smag til med salt.
Skær auberginen i tynde skiver (ca. 3 mm) og læg nu skiftevis hhv. spinatsovs, aubergineskiver og pastaplader i et lasagnefad. Top det sidste lag spinatsovs og aubergine med ost og bag lasagnen ca. 45-50 minutter. Evt. med lidt stanniol over fadet, så osten ikke bliver brændt. 





Ingen kommentarer:

Send en kommentar