Lun salat med rosenkål, jordskokker, mandler og citrus:
- 400 g rosenkål
- 400 g jordskokker
- En god håndfuld mandler, grofthakket
- ½ spsk olivenolie
- ½ spsk citronsaft
- Skallen af 1 citron, fintrevet
Vask jordskokkerne grundigt og fjern ender og de værste mærker. Skær dem i mundrette stykker og kog dem i letsaltet vand 5-8 minutter til de er møre. Hæld vandet fra og lad dem dampe tørre.
Tørrist mandlerne på en varm pande, til de bliver gyldne. Ordn imens rosenkålene og skær dem i kvarte. Rist dem på panden med olivenolie og salt ca. 5 minutter.
Vend alle ingredienser sammen i et fad og server straks!
Tørrist mandlerne på en varm pande, til de bliver gyldne. Ordn imens rosenkålene og skær dem i kvarte. Rist dem på panden med olivenolie og salt ca. 5 minutter.
Vend alle ingredienser sammen i et fad og server straks!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar