Paleo spinatlasagne med aubergine (2-3 personer):
- 1 løg
- 2-3 fed hvidløg
- ca. 500 g frossen helbladet spinat
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 dl vand
- ½ tsk stødt muskat
- salt
- 2 store auberginer
- 30 g revet pecorino, parmesan eller anden skarp ost
Tænd ovnen på 225 grader. Del auberginerne midt over på tværs og skær dem i tynde skiver, ca. 4-5 mm, på langs. Læg dem i ét lag på en bageplade med bagepapir og drys med lidt salt. Bag dem ca. 10-12 minutter eller til de er næsten møre og lidt lysebrune. (Hvis du som jeg har en lille ovn er du nok nødt til at bage dem ad to omgange).
Hak imens løg og hvidløg. Svits løget i olie og tilsæt hvidløg og spinat. Kom muskat og de hakkede tomater i og skyld dåsen efter med vand. Smag til med salt.
Kom et tyndt lag spinatsovs i bunden af et lasagnefad og dæk med et af de bagte aubergineskiver. Fortsæt sådan skiftevis med spinat og aubergine, til du har brugt det hele og top med med ost. Skru ned på 200 grader og bag lasagnen i 20 minutter.
Hak imens løg og hvidløg. Svits løget i olie og tilsæt hvidløg og spinat. Kom muskat og de hakkede tomater i og skyld dåsen efter med vand. Smag til med salt.
Kom et tyndt lag spinatsovs i bunden af et lasagnefad og dæk med et af de bagte aubergineskiver. Fortsæt sådan skiftevis med spinat og aubergine, til du har brugt det hele og top med med ost. Skru ned på 200 grader og bag lasagnen i 20 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar