Svampet bananbrød med hele mandler:
- 3 store (over)modne bananer (skal give ca. ½ liter i moset tilstand)
- 1 æg
- 2 gode spsk græsk yoghurt
- 1 spsk honning
- 2 tsk kanel
- 1 tsk kardemomme
- 1 tsk ingefær
- 1 dl hvedemel
- 2½ dl grahamsmel
- 1½ natron
- 1 god håndfuld mandler
Mos/blend bananerne og rør mosen sammen med æg, honning og yoghurt. Rør krydderierne i og derefter, lidt ad gangen, melet. Rør til sidst natron og mandler i og hæld dejen i en brødform (jeg brugte en 2 liters) beklædt med bagepapir. Bag brødet ca. 50 minutter, ved 180 grader og lad det køle af mindst 45 minutter på en rist, inden du skærer i det. Server med lidt smør eller som det er.
Nøj hvor ser det godt ud, kan være at man skulle prøve at erstatte sin egen opskrift og så prøve noget nyt ;)
SvarSletYum, hvor ser det godt ud - banankage med nødder er en af mine favoritter! (:
SvarSlet- Anne
Ja, vi er altså også helt tossede med det! :D
SvarSletHar lige afprøvet din opskrift dog uden mandler for at spare på kalorierne :) Den er rigtig god og super svampet. Tak for opskriften! :)
SvarSlet