søndag den 9. februar 2014

Sund yoghurt-panna cotta med kaffe

Denne fedt- og sukkerfattige panna cotta med yoghurt og kaffe er virkelig smuk og delikat og kan både nydes som en sund dessert eller til en rigtig luksusbrunch. Opskriften har jeg tyvstjålet her. ;) Velbekomme!



Yoghurt-panna cotta med kaffe (4 små portioner):
  • 1 dl meget stærk kaffe (jeg brugte 2 tsk nescafe)
  • 1½ spsk honning eller dit foretrukne sødemiddel
  • 300 g yoghurt naturel
  • 2½ blad husblas
  • Pynt
Læg husblasen i blød i koldt vand. Lav imens kaffen og rør honningen ud heri. Tryk husblasen fri for vand og opløs den i kaffen. Sørg for at temperaturen ikke er alt for varm, inden du rører yoghurten i, så det ikke skiller. Hæld massen i fire ramekiner/muffinforme eller lignende og dæk med film. Lad panna cottaen stå mindst 3 timer på køl eller natten over.
Server med lidt fin pynt; hakkede nødder, bær, chokolade etc. Selv pyntede jeg med lidt frysetørrede jordbær samt en smule blommesaft.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar