Yoghurt-panna cotta med kaffe (4 små portioner):
- 1 dl meget stærk kaffe (jeg brugte 2 tsk nescafe)
- 1½ spsk honning eller dit foretrukne sødemiddel
- 300 g yoghurt naturel
- 2½ blad husblas
- Pynt
Læg husblasen i blød i koldt vand. Lav imens kaffen og rør honningen ud heri. Tryk husblasen fri for vand og opløs den i kaffen. Sørg for at temperaturen ikke er alt for varm, inden du rører yoghurten i, så det ikke skiller. Hæld massen i fire ramekiner/muffinforme eller lignende og dæk med film. Lad panna cottaen stå mindst 3 timer på køl eller natten over.
Server med lidt fin pynt; hakkede nødder, bær, chokolade etc. Selv pyntede jeg med lidt frysetørrede jordbær samt en smule blommesaft.
Server med lidt fin pynt; hakkede nødder, bær, chokolade etc. Selv pyntede jeg med lidt frysetørrede jordbær samt en smule blommesaft.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar