- Det var det også! ;)
Regnbuesalat med granatæblekerner (aftensmad til 2):
- 2 dl speltkerner (eller bulgur/couscous el.lign.)
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk citronsaft
- Et stykke rødkål på størrelse med 1/4 netmelon
- 1 granatæble
- 1 æble
- ca. 1 dl grofthakkede usvovlede tørrede abrikoser
- 2/3 agurk
- 1 god håndfuld græskarkerner
Kog speltkernerne i 5 dl letsaltet vand i ca. 20 minutter til de har opsuget alt vandet. Vend olivenolie og citronsaft, evt. mere salt i.
Snit imens rødkål helt fint og skær æble og agurk i tern. Rist græskarkernerne i lidt olivenolie og salt på en varm pande til de får en smule farve.
Skær granatæblet over og pil kernerne ud ved at brække skallen i mindre stykker.
Snit imens rødkål helt fint og skær æble og agurk i tern. Rist græskarkernerne i lidt olivenolie og salt på en varm pande til de får en smule farve.
Skær granatæblet over og pil kernerne ud ved at brække skallen i mindre stykker.
Vend forsigtigt alle ingredienserne sammen i en stor salat skål og server med en dressing rørt sammen af 1½ dl (græsk) yoghurt, ½ spsk tahin og en smule salt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar