Pastinakfritter med broccolidyp (2 personer):
- 4 store pastinakker
- 1 lille spsk olivenolie
- ½ broccoli
- 2 spsk yoghurt
- ½ spsk sød chilisauce
- en squeeze citronsaft
- salt og peber
Skræl pastinakkerne og skær dem i stave. Vend dem med olie i en bradepande med bagepapir. Drys godt med salt og bag fritterne ca. 20 minutter ved 200 grader.
Kog imens broccolien mør og damp den tør. Blend til en glat creme og rør yoghurt, citronsaft og chilisauce i. Smag til med salt og server dippen sammen med pastinakfritterne og fx et par rødbedefalafler.
Kog imens broccolien mør og damp den tør. Blend til en glat creme og rør yoghurt, citronsaft og chilisauce i. Smag til med salt og server dippen sammen med pastinakfritterne og fx et par rødbedefalafler.
Uhm, så lækkert!!
SvarSlet- Anne